Reflektioner och höjdpunkter från Elmia-mässan 2024

Ett par veckor senare: Våra insikter och upplevelser

Nu har det gått ett par veckor sedan Elmia-mässan och vårt team på plats hade fantastiska dagar i vår välbesökta monter. Vi vill rikta ett stort tack till alla som besökte oss och bidrog med intressanta diskussioner och frågor.

Under mässan visade vi bland annat vårt kortstångsmagasin QLS 105 från LNS. Vi tog tillfället i akt att förklara fördelarna med detta system, samt de generella fördelarna med att bearbeta med kortstångsmagasin. Responsen var mycket positiv och vi är glada över det stora intresset.

Vi ställde också ut vårt högtryckssystem Chipblaster B-serien. Att bearbeta med högtryck är verkligen framtidens vinnare, och vi kunde demonstrera hur detta system bidrar till bättre värmekontroll, högre hastighet, förbättrad ytfinnish och effektiv spånkontroll.

Våra verktygshållare från WTO och högvarvspindlarna CoolSpeed och CoolSpeed Flex drog också till sig stor uppmärksamhet. Det var inspirerande att se det stora intresset för våra innovativa lösningar.

Som specialister på skärvätskor var det extra glädjande att se det stora intresset för våra skärvätskor från Rhenus och våra filtreringslösningar. Vi märkte också ett särskilt intresse för vår lösning för automatisk påfyllning av skärvätska, Fluid Fill Matic.

Sammantaget var mässan en stor framgång för oss, och vi ser fram emot att fortsätta de diskussioner och samarbeten som inleddes där. Tack återigen till alla som besökte vår monter – vi ser fram emot nästa gång vi ses!

 

Relaterade artiklar

Glad midsommar

Besök oss på Elmia mässan!

Förbättra Din Bearbetning med WTO:s Broaching Unit

Fluid Fill Matic: Framtidens lösning för automatisk påfyllning