Förbättra Din Bearbetning med WTO:s Broaching Unit

Broaching Unit är designad för att göra komplexa bearbetningsoperationer enkla och effektiva. Med dess mångsidighet och anpassningsbarhet kan du skapa djupa hål och profiler i dina arbetsstycken med precision och lätthet.

Optimerad Produktivitet och Tillförlitlighet

Genom att integrera WTO:s Broaching Unit i din bearbetningsprocess kan du optimera din produktivitet och säkerställa pålitliga resultat. Vår enhet är utformad för att minimera produktionsstopp och maximera effektiviteten, vilket ger dig möjlighet att leverera högkvalitativa produkter i tid – varje gång.

Hög Kvalitet och Expertis

När du väljer WTO:s Broaching Unit, väljer du inte bara en produkt av högsta kvalitet, du väljer också vårt engagemang för expertis och kundnöjdhet. Vi strävar alltid efter att leverera produkter och tjänster som överträffar dina förväntningar.

Med en imponerande hastighet på upp till 1 000 slag per minut tar vår Broaching Unit din bearbetning till nya höjder av effektivitet och prestanda. Med en generös arbetslängd på 32 mm och en maximal spårbredd på 10 mm ger den dig den flexibilitet och precision du behöver för att möta och överträffa dina produktionsmål.

Läs mer om Broching Unit här

Se hur Broaching Unit fungerar:

 

 

QuickFlex Verktygshållare: För Smidigt Verktygsbyte och Ökad Effektivitet

Är du trött på långa bytestider och komplicerade processer vid verktygsbyte på din CNC-svarv? Då har vi den perfekta lösningen för dig – QuickFlex verktygshållare från WTO.

Snabbt och Smidigt Verktygsbyte

QuickFlex är inte bara en verktygshållare, det är en game-changer för precision och effektivitet i din svarvning. Med en enkelhet som överträffar andra produkter på marknaden, gör QuickFlex verktygsbytet snabbt och smidigt, vilket minskar produktionsstopp och ökar din produktivitet.

Hög Kvalitet och Tillförlitlighet

QuickFlex är utformat för att hålla hög kvalitet och ge överlägsen prestanda. Varje detalj är noga genomtänkt för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet i varje arbetsmiljö. Byt verktyg på ett ögonblick, som sparar värdefull tid och gör din svarvning mer effektiv.

Lösningen för CNC-svarvning

QuickFlex är konstruerad för att klara av tuffa utmaningar och ge en jämn och stabil bearbetning varje gång. Som stolt distributör av WTO:s QuickFlex ser vi fram emot att erbjuda er verktygshållare som kommer att förändra sättet ni ser på CNC-svarvning.

Se hur Quickflex fungerar här:

Läs mer om Quickflex här

Vill du förbättra din verktygsbytarprocess och öka din produktivitet med QuickFlex? Kontakta oss idag för mer information.

 

Cool Speed Flex: Öka Kylningseffektiviteten och Maximera Produktiviteten

Ge din bearbetning en optimering med Cool Speed Flex från WTO. En ny typ av höghastighets-, turbindriven spindel.

Förbättrad Kylning för Optimal Prestanda

Cool Speed Flex är utformad för att förbättra kylningseffektiviteten under bearbetningsprocessen, vilket resulterar i ökad produktivitet och längre verktygslivslängd. Genom att effektivt avleda värme från arbetsstycket, minskar risken för överhettning och förlängd bearbetningstid.

Anpassningsbarhet och Mångsidighet

Med Cool Speed Flex får du en produkt som kan anpassas efter dina specifika bearbetningsbehov. Oavsett om du arbetar med metall, plast eller andra material, kan vår enhet enkelt integreras i din befintliga process för att leverera optimal kylning och prestanda.

Maximerad Produktivitet och Kvalitet

Genom att investera i Cool Speed Flex kan du maximera din produktivitet och säkerställa högkvalitativa resultat i varje bearbetningsprojekt. Produkten är konstruerad för att möta de högsta standarderna för prestanda och tillförlitlighet, vilket ger dig en konkurrensfördel i din bransch.

Kontinuerlig hög precision
– Skärverktygets skaft fungerar som spindelaxel
– Dynamisk utlopp 4 mikron eller bättre
– Lager byts enkelt ut vid varje byte av skärverktyg

Förvandla vilken maskin som helst till ett ultrahöghastighetsbearbetningscenter
– Fräscenter, svarvcenter, svarvar av schweizisk typ
– Förlänger maskinens spindellivslängd
– Passar i standardverktygshållare för automatiskt verktygsbyte
– rpm: 30 000-80 000
– Uteffekt: 150-500 W
– Verktygsskaftets diameter: 3 mm, 4 mm, 6 mm
– Skaftdiameter: 20 mm, 22 mm, 25 mm, 3⁄4 tum
– Driftstryck: 10-60 bar
Flöde: 8-28 l/min

Läs mer om Cool Speed Flex här

Optimera din bearbetning med Cool Speed Flex idag! Kontakta oss så berättar vi mer om hur vår produkt kan förbättra din kylningseffektivitet och öka din produktivitet.

 

 

 

 

Relaterade artiklar

Besök oss på Elmia mässan!

Fluid Fill Matic: Framtidens lösning för automatisk påfyllning

Kraven på hälsa, säkerhet och miljö ökar ständigt på fabriker